Malzemeler:
1 adet kepekli lavaş
Keçi peyniri
Ispanak ( önceden kıyılmış, tavada zeytinyağında çevrilmiş)
1 yemek kaşığı çam fıstığı
Zeytinyağı
Keçi peyniri
Ispanak ( önceden kıyılmış, tavada zeytinyağında çevrilmiş)
1 yemek kaşığı çam fıstığı
Zeytinyağı
Yapılışı: Kepekli lavaşı
yağlı kağıt koyduğumuz fırın tepsisine koyun. Lavaşın
üzerine az miktarda zeytinyağı gezdirin. Keçi peynirini
rendeleyin. Ispanağı çok pişirmeyecek
şekilde haşlayın. Üzerine rendelenen keçi peynirini
koyun. Ardından çam fıstığını ekleyin. 150 derecede
pişirin.
Dr.Yasemin Bradley
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder