27 Kasım 2013 Çarşamba

Balık Pay

Malzemeler:

1 iri levrek (haşlanmış)
4-5 adet haşlanmış patates
İnce kıyılmış yeşil soğan
İnce kıyılmış maydanoz
İnce kıyılmış dere otu
Karabiber, tuz,kırmızı pul biber
1 kase rendelenmiş light kaşar
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Yapılışı: Levreği iri bir kaseye koyun. Üzerine patates ve kaşarı ekleyin. İnce kıyılmış yeşil soğan, maydanoz ve dere otunu koyun. Bir parça karabiber, kırmızı biber ve biraz tuz ekleyin. 4 yemek kaşığı zeytin yağını son olarak ekleyip karıştırın. Oval bir fırın kabına harcı dökün, yayın. Üstüne çörek otunu serpip fırında pişirin.

Dr.Yasemin Bradley  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder