Malzemeler:
1 iri
levrek (haşlanmış)
4-5 adet haşlanmış patates
İnce kıyılmış yeşil soğan
İnce kıyılmış maydanoz
İnce kıyılmış dere otu
Karabiber, tuz,kırmızı pul biber
1 kase rendelenmiş light kaşar
2 yemek kaşığı zeytinyağı
4-5 adet haşlanmış patates
İnce kıyılmış yeşil soğan
İnce kıyılmış maydanoz
İnce kıyılmış dere otu
Karabiber, tuz,kırmızı pul biber
1 kase rendelenmiş light kaşar
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Yapılışı: Levreği
iri bir kaseye koyun. Üzerine patates ve kaşarı ekleyin. İnce
kıyılmış yeşil soğan, maydanoz ve dere otunu koyun. Bir
parça karabiber, kırmızı biber ve biraz tuz ekleyin. 4 yemek
kaşığı zeytin yağını son olarak ekleyip karıştırın. Oval
bir fırın kabına harcı dökün, yayın. Üstüne çörek otunu
serpip fırında pişirin.
Dr.Yasemin Bradley
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder